GuinotPrunera
900 162 164
https://www.guinotprunera.com
 

OFICINA AL CARRER BRUC AMB ACCÉS DES DE CARRER EN NIVELL ENTREPLANTA

Ref: 12536
Oficina
229 m2 construïts.
203 m2 útils.
Bon estat
Lloguer: 2.000 €/mes
Qua. Energ.: En tràmit

Es tracta d'una superfície àmplia  amb aparador i accés des del carrer, amb persiana automàtica, després de la qual trobem 5 esglaons, ja que tot l'espai se situa a un nivell entreplanta (un 1,5m per sobre del nivell carrer). La seva configuració és totalment rectangular, amb un fons aproximat de 26 metres i una amplada de 5m. 

Descripció

BRUC / GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES
Oficina situat als baixos de finca règia, al carrer BRUC a l'alçada de Gran Via Corts Catalanes/Casp, zona perfectament comunicada, amb forta activitat de comerç tant de barri com turística, ia pocs minuts de Pl Catalunya.
Es tracta d'una superfície àmplia, de 200m2 útils aprox, amb aparador i accés des del carrer, amb persiana automàtica, després de la qual trobem 5 esglaons, ja que tot l'espai se situa a un nivell entreplanta (un 1,5m per sobre del nivell carrer).
La seva configuració és totalment rectangular, amb un fons aproximat de 26 metres i una amplada de 5m. Actualment es troba compartimentat en diverses estances/despatxos, si bé podria reformar-se per canviar-ne la distribució adaptant-la a les necessitats de la nova activitat o negoci.